Ruilen of retourneren

Een bestelling kan binnen 14 dagen na besteldatum kosteloos worden geruild of geretourneerd, mits deze in onbeschadigde en ongebruikte conditie verkeert. Na 14 dagen kan de bestelling alleen geruild of geretourneerd worden in overleg met onze klantenservice via klantenservice@brightloops.nl.

Kosten van retourzendingen komen voor onze rekening. Wil je je product retourneren, laat dit dan weten via onze klantenservice en dan maken wij via MyParcel (onze verzendservice) een retourticket voor je aan.

Het is uitsluitend mogelijk producten te ruilen, retourneren of een terugbetaling te krijgen voor artikelen die bij ons in de webshop zijn gekocht.

Hoe ruil ik een artikel?
Een artikel kan binnen 14 dagen na besteldatum worden geruild voor een andere maat, kleur of voor een ander product.
Bij ruiling geldt: het artikel weer inpakken in de originele verpakking voorzien van de factuur (welke je per mail hebt ontvangen) of een kopie daarvan. Voor een retourticket neem je contact op met onze klantenservice.

Let op: de factuur is je garantiebewijs. Zonder de factuur of een kopie hiervan kan niet worden geruild.
Schrijf op het ruil- en retourformulier welk artikel of welke maat je wenst te ontvangen en verstuur het pakket voldoende gefrankeerd naar onderstaand retouradres:

Brightloops B.V.
t.a.v. Online Ruilen
Distelweg 451
1031 HD Amsterdam
Nederland

De verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel nemen wij eenmalig voor onze rekening.

Hoe retourneer ik een artikel?
Een artikel kan binnen 14 dagen na besteldatum worden geretourneerd. De kosten van het artikel zullen worden terugbetaald binnen 14 dagen nadat we jouw retourzending hebben ontvangen.
Bij retournering geldt: het artikel weer inpakken in originele verpakking voorzien van de factuur of een kopie daarvan en een ingevuld ruil- en retourformulier. Voor een retourticket neem je contact op met onze klantenservice. Let op: de factuur is je garantiebewijs. Zonder de factuur of een kopie hiervan kan niet worden geretourneerd.

Artikelen kunnen retour worden gestuurd aan het volgende adres:
Brightloops B.V.
t.a.v. Online Retourneren
Distelweg 451
1031 HD Amsterdam
Nederland