Loop.alife op 17 juni aanwezig tijdens Rotterdam Fair Fashion

Natuurlijk is Loop.alife aanwezig met een stand tijdens Rotterdam Fair Fashion op 17 juni in Rotterdam. Samen met hen geloven wij namelijk dat fair trade mode een belangrijke stap is op weg naar een betere wereld voor mens en milieu.

Met lezingen, workshops, modeshows en een markt worden cafe BAR en Annabel voor één dag omgetoverd in een oase van eerlijke en duurzame mode.

Fair Fashion Festival Rotterdam laat zien dat elke keuze die je maakt als het gaat om mode(accessoires) een bijdrage kan leveren aan een beter milieu en een eerlijkere maatschappij. Wie wil dat niet?

Laat je inspireren door:
* Ted Talks
* Expertgesprekken waarbij ook Ellen Mensink, founder van Loop.alife aanschuift
* Workshops
* Markt waar je onze Loop.alife collectie kan bekijken en passen
* Modeshow met onder andere leuke, nieuwe collectie items van Loop.alife
* Kledingruil (neem max. 5 schone en goede kledingstukken mee)
Breng ook je Engelstalige vrienden mee, want er zijn ook delen in Engels. Het programma is bovendien gratis.

Bezoek dus de Loop.alife stand, kijk naar onze items in de modeshow en kom luisteren naar onze founder Ellen Mensink, tijdens het het rondetafelgesprek om 14:30 uur in cafe Annabel.

Meer informatie, kijk op de site van Rotterdam Fair Fashion

20-07-2017

Vacature: Social media & online marketeer

30 juni 2017 GEZOCHT PER DIRECT!  Ondernemende en duurzame social media expert en online marketeer met ambitie voor Loop.alife Amsterdam | Social Media & online marketing | Fulltime (0,8-1 fte – geen zzp-er) | HBO | Universiteit | Per direct Ben jij ondernemend en heb jij ervaring met social media en online marketing ? Zoek…

Lees meer

21-07-2017

Loop.alife in Intermediair

De cirkel is nog lang niet rond Wordt het nog wat met de circulaire economie? Nieuw is de circulaire economie al lang niet meer, maar wat is er inmiddels bereikt? De praktijk ligt nu nog ver achter op de theorie, maar: ‘Over tien jaar vinden we het heel raar om kleding níét te hergebruiken.’ Door:…

Lees meer

15-06-2017

Loop.alife in magazine One World

Columnist Marcel van Roosmalen van het magazine One World kwam langs op een stralende World Recycling Day en sprak met het team van Loop.alife. We hadden een geanimeerd gesprek over ons productieproces en onze ambitie om van consumenten textielafval nieuwe, mooi en duurzame fashion en interieuritems te maken. Wij moesten smakelijk lachen om zijn verslag….

Lees meer