Consument

Join the loop! Wij willen zoveel mogelijk mensen inspireren en motiveren om met ons mee te doen. Want hoe meer mensen mee doen, hoe mooier de wereld. Ben je benieuwd wat voor een rol jij hier in kunt spelen?

Ik wil meehelpen met sorteren
Geweldig! Doorgaans sorteren wij samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar af en toe organiseren we zelf ook sorteerweken waarvoor je je kunt inschrijven. Wil je ons helpen en op de hoogte blijven van nieuwe gezamenlijke sorteeracties? Mail ons dan of schrijf in voor onze nieuwsbrief onderaan in onze footer.

Ik wil op de hoogte blijven van jullie ontwikkelingen
Goed idee, let’s stay in touch. Zit je op Facebook, Instagram of ben je meer van Twitter? Je kunt je natuurlijk ook altijd inschrijven voor onze nieuwsbrief onderaan in onze footer.

Professional

Duurzame kleding wordt niet alleen steeds noodzakelijker, het wordt ook met de dag urgenter en een must voor elk zichzelf respecterend mode- of interieurbedrijf. Circulair textiel is op dit moment een hot topic bij duurzame merken. Veel merken willen wel circulaire producten verkopen, maar weten (nog) niet goed hoe zij dit aan moeten pakken.

Ontzorgconcept
Wij maken voor en samen met onze klanten volledig duurzame, truly circular producten die zij onder hun eigen merknaam verkopen. Het gehele circulaire productieproces – van kledingafval sorteren, vervezelen tot het produceren van een eindproduct – begeleiden wij voor en samen met onze klanten.

Onze klanten kunnen kiezen voor het verwerken van post consumer textiel uit de lokale afvalberg in hun producten of om maatwerk garens en producten te maken van hun eigen kledingafval. Wij ondersteunen en ontzorgen partijen door oude kleding terug te nemen en te verwerken tot nieuwe kwalitatieve eindproducten. Hierdoor wordt het voor hen super makkelijk om circulair te worden en krijgen zij zelf inzicht in alle stappen van het productieproces om circulaire collecties op de markt te brengen.

Hoe meer bedrijven en merken mee doen, hoe mooier onze wereld!

Meer weten of een afspraak maken?
Stuur een bericht naar info@brightloops.nl en wij nemen z.s.m. contact met u op.

EEN TRULY CIRCULAR
ONTZORGCONCEPT OP MAAT

Retail

Loop.alife is hét circulaire lifestyle merk van Nederland en is onder andere te koop via onze eigen webshop. Interesse om Loop.alife in uw assortiment op te nemen? Laat het ons weten! Stuur een mail naar info@brightloops.nl.