Loop.a life werkt samen met Didi

Didi betekent “grote zus” in Hindi en is all about sisterhood. Het merk geeft om anderen en gelooft sterk in “samen”.  Ze weten zich altijd op een authentieke en verrassende manier te onderscheiden. Het moge duidelijk zijn, Loop.a life likes Didi.

Loop.a life heeft samen met Didi een 100% gerecycled vestje ontwikkeld dat is gemaakt van oude Didi vesten van onder andere wol en acryl. Het vestje wordt op maandag 2 oktober tijdens een modeshow gepresenteerd aan de pers en is vanaf eind november verkrijgbaar.

Circulair Textiel
Duurzame kleding wordt niet alleen steeds noodzakelijker, het wordt ook met de dag urgenter en een must voor elk zichzelf respecterend mode- of interieurbedrijf. Circulair textiel is op dit moment een hot topic bij duurzame merken. Veel merken willen wel circulaire producten verkopen, maar weten (nog) niet goed hoe zij dit aan moeten pakken. Loop.a life kan helpen met dit proces.

Ontzorgconcept
Wij maakten samen met het unieke Nederlandse mode- en lifestylemerk aan een volledig duurzaam, truly circular product dat zij onder hun eigen merknaam verkopen. Het gehele circulaire productieproces – van kledingafval sorteren, vervezelen tot het produceren van een eindproduct – hebben wij op deze manier voor en samen opgepakt.

Inzicht in productie
Didi koos ervoor een maatwerk garen en product te maken van hun eigen kledingafval. Omdat Loop.a life hierin ondersteuning en ontzorging bood was het voor Didi super makkelijk om circulair te worden. Zo kregen zij zelf inzicht in alle stappen van het productieproces om circulaire collecties op de markt te kunnen brengen.

Meer weten? Lees hier meer over onze white label samenwerkingen.

 

Loop.alife trui van gerecyclede wol

05-10-2017

De groenste dag van Noord

Op zondag 8 oktober is het tijd voor de allereerste ‘Groenste dag van Noord’. Tussen 11.00 en 18.00 uur zetten unieke initiatieven, ondernemers én kunstenaars door heel Noord de deuren open, zijn er verrassende workshops en wandelingen en ontmoet je elkaar tijdens het ‘groenste uur’, van 16.00 tot 17.00 uur op het Zonneplein. Jong en…

Lees meer
gebreid vest van gerecyclede wol

04-10-2017

Shop met korting tijdens het JAN Shopping Weekend

Dit hele weekend (7 & 8 oktober) shop je tijdens het JAN Shopping Weekend met 20% korting in allerlei leuke webshops, waaronder die van Loop.alife. Met korting shoppen doen we graag! En dus is het super fijn dat Jan Magazine voor komend weekend een online Shopping Weekend georganiseerd heeft. Want wie nu alvast die heerlijke knits en…

Lees meer

02-10-2017

Loop.alife actie tijdens Puur Fair

Van biologisch eten tot elektrisch vervoer, van fair fashion tot duurzame architectuur: op Puur Fair proef je de toekomst. Op 17 september 2017 vindt de derde editie plaats, opnieuw in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek in Amsterdam. Dit keer samen met tijdschrift en forum Genoeg, die haar 25 jarig bestaan viert met super interessante lezingen…

Lees meer